Iran, mass-media: bărbatul care a filmat momentul în care avionul ucrainean a fost lovit de o rachetă a fost arestat

Bărbatul care a filmat videoclipul și apoi l-a distribuit pe rețelele de socializare, a fost arestat în Iran. În imagini se vede momentul în care avionul a fost lovit de o rachetă iraniană și care a dus la moartea celor 176 de persoane, relatează BBC, citând agenția Tasnim.

Imaginile exclusive obținute și verificate de New York Times arată că două rachete au fost trase la o distanță de 23 de secunde una de cealaltă care au doborât Boeing-ul ucrainean cu 176 de persoane la bord . Rachete, relatează Nyt, au fost lansate de la o bază iraniană aflată la aproximativ 12 kilometri de avion.

Citește și Iran, “un soldat a doborât avionul fără a primi ordine”

O sursă din sediul Gărzilor Revoluționare a explicat agenției că autorul imaginilor șocante  a fost arestat ca parte a investigațiilor în care au fost arestate alte persoane  legate de prăbușirea avionului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.