Iran, Isis salută moartea lui Soleimani: „Un act de intervenție divină”

Statul islamic a salutat moartea generalului iranian Qassem Soleimani, descriind-o drept „un act de intervenție divină”.  Un editorial publicat de revista „Al Naba” afirmă că moartea generalului iranian și numărul 2 al Forțelor de Mobilizare Populară, Abu Mahdi al Muhandis, sunt de folos ISIS. Soleimani a murit la mâna „aliaților” săi.

Citește și Bombă într-o moschee din Pakistan: 13 morți și 19 răniți

În text nu se face nicio referire directă la Statele Unite, iar faptul că „se ucid unii pe alții” va permite jihadiștilor – împotriva cărora Soleimani a condus” distrugerea “-  a se  regrupa în Irak.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.