Iran: gropi comune în orașul Qom pentru a îngropa victimele coronavirusului

În Iran, au fost săpate gropi comune pentru a îngropa victimele infecțiilor cu Coronavirus. Acest lucru a fost susținut de Washington Post, care a publicat câteva imagini prin satelit cu situl Behesht-e Masoumeh din provincia Qom, la 80 km sud de Teheran, unde a existat primul focar cunoscut al epidemiei din țară. Ziarul consideră că numărul de decese cauzate de virus ar putea fi mult mai mari decât cele raportate de Republica Islamică până în prezent .

Citește și New York-ul se pregătește de un scenariu negru: au început să sape gropi

Decesele de coronavirus din Iran confirmate până în 13 martie sunt 514. Între timp, Washington Post scrie că situl Behesht-e Masoumeh era gol până în octombrie, în timp ce acum ar fi fost umplut cu peste 250 de cadavre. Potrivit ziarului american, care citează analiza unor experți, siteul este un spațiu de peste 90 de metri lungime , echivalent cu două terenuri de fotbal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.