Iran, femeia care a dorit să arate ca „mireasa cadavru” Angelina Jolie, a fost arestată pentru blasfemie

Iran, femeia care a dorit să arate ca „mireasa cadavru” Angelina Jolie, a fost arestată pentru blasfemie

Obrajii proeminenți, un zâmbet umflat masiv și un nas încrețit, care se apropie mai de grabă de desenele animate. Câteva operații cosmetice și tot atât de mult machiaj pentru a arăta ca Angelina Jolie. Sau mai degrabă ca versiunea vedetei americane, sub numele de „Corpse Bride”, de Tim Burton, datorită căreia a devenit ea însăși o vedetă Instagram. Acum, însă, Sahar Tabar  a  fost arestată la Teheran sub acuzația de blasfemie și violență, după ce a insultat simboluri islamice, inclusiv hijabul, scrie agenția de știri Tasnim.

Șoc în Italia! O scroafă a ucis un român și a rănit grav un copil de doi ani


Datorită transformării sale, tânăra de 22 de ani are peste 13 mii de adepți. Tabar este cel mai recent dintr-o lungă listă de influeceri și bloggeri iranieni de modă online care au fost opriți de lege, Știrea privind arestarea ei a fost anunțată cu mult sarcasm cu un tweet care îi sugerează că ar trebui să se dedice mai puțin afacerilor incendiare, cum ar fi delapidarea și omorul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.