Iran, decapitată în somn de tatăl ei pentru că era împotriva relației sale

Romina Ashrafi  în vârstă de 14 ani, a fost ucisă de tatăl ei în timp ce dormea. Bărbatul și-a decapitat fiica în somn cu o secure, deoarece era contrar relației fetei cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. Tragedia s-a produs în nordul Iranului, în județul Talesh.  Tânăra s-a îndrăgostit de un bărbat în vârstă de 35 de ani, Bahman Khavari, și a fugit cu el după ce tatăl ei a ordonat să încheie relația.

Cuplul a fost găsit de poliție după plângerea familiei, iar Romina Ashrafi a fost adusă acasă. Potrivit BBC , fata a declarat agenților că se teme pentru viața ei , deoarece îi era frică de reacția tatălui ei, contrar de relația pe care o avea cu băiatul. Dar apelul său nu a fost ascultat.

Video șoc din SUA, oprit de agenți, moare sufocat: ”Lăsați-mă, nu pot să respir”

Joi 21 mai, fata a fost ucisă de tatăl ei  dormitor în timp ce dormea. Agenția de știri Gilkhabar.ir a raportat că Romina Ashrafi a fost „decapitată” cu o secure și că, după ce și-a ucis fiica, bărbatul a părăsit casa „cu securea în mână și a mărturisit”. Guvernatorul Talesh a declarat agenției de știri Irna că tatăl fetei este acum în arest și că au deschis o anchetă privind crima, ale cărei detalii vor fi dezvăluite după procesul legal.

Uciderea brutală a tinerei de 14 ani de mâna tatălui ei a zguduit Iranul, reluând controversa din jurul „uciderii de onoare” care este încă „protejată” de codul islamic. “Romina nu este prima și nu va fi ultima victimă” uciderii de onoare “, a scris pe Twitter Shahindokht Molaverdi, fost vicepreședinte de responsabilitatea femeilor și familiei și azi secretar al Societății Iranului pentru Protecția Femeilor. Bărbatul condamnat pentru uciderea fiicei sale riscă între trei și zece ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.