Iran, cutremur puternic cu magnitudine 5,1 în Teheran: mai mulți răniți

Un cutremur cu magnitudinea 5,1 a lovit Teheranul. Seismul a fost resimțit și în mai multe orașe din provinciile de nord din Mazandaran și Qom. În urma cutremurului, mai multe case au fost parțial deteriorate și 25 de peroane au fost rănite, relatează Iran Fron

SUA: 33,3 milioane de americani au rămas fără un loc muncă în 7 săptămâni

Mulți oameni au ieșit în stradă și în capitala Iranului. Epicentrul a fost localizat lângă Damavand, la 58 km de Teheran. Iranul este una dintre cele mai predispuse zone la cutremure din lume. În 2003, un cutremur cu magnitudinea de 6,6 din provincia Kerman a ucis 31 000 de oameni și a distrus orașul antic Bam .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.