Iran, cutremur cu magnitudinea de 5,8

Un cutremur cu magnitudinea 5,8 a lovit nord-estul Iranului, a declarat  televiziunea de stat iraniană, care afirmă că în prezent nu sunt informații privind victime sau daune materiale. Cutremurul a lovit orașul Sangan, iar epicentrul a fost înregistrat la o adâncime de 8 kilometri.

Citește și An Nou sângeros în Afganistan, 40 de agenți au fost uciși

Sangan, este un oraș care găzduiește o populație de aproximativ 10.000 și este situat în apropierea graniței cu Afganistanul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.