Iran, cutremur cu magnitudinea de 4,9 în apropierea centralei nucleare

Un cutremur puternic de magnitudinea 4,9 pe scara Richter a făcut ca pământul să tremure în ultimele ore în Iran .  Acest lucru a fost înregistrat de USSG, institutul seismologic american care monitorizează mișcările telurice ale pământului.

Citește și Iranul a atacat două baze americane: „Începe operațiunea Soleimani Martire”

Cutremurul a fost înregistrat în apropierea unei zone din Iran, unde se află o centrală nucleară. Potrivit agenției americane, cutremurul a fost urmat la scurt timp după un alt șoc care a lovit aceeași zonă, cu  magnitudinea de 4.5. Primul șoc a fost înregistrat chiar în primele ore ale zilei de azi, miercuri, 8 ianuarie, la ora locală 5.50.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.