Iran, Amnesty: peste 200 de protestatari uciși în manifestații din noiembrie

Amnesty International a declarat că peste 200 de protestatari au fost uciși în timpul protestelor din Iran, în noiembrie.

Citește și Teroare în fața școlii: o mașină intră într-un grup de elevi, ucide unul, rănește alți cinci și fuge

“Zeci dintre aceste victime au fost ucise în Shahriar, unul dintre orașele care a plătit cel mai mare tribut de sânge”, a explicat ONG-ul. Familiile victimelor au fost avertizate să nu vorbească. Unii au fost nevoiți să plătească sume exorbitante pentru a primi înapoi trupurile celor dragi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.