Iran, Amnesty: 23 de minori au fost uciși de poliția în anti-revoltele în noiembrie

Cel puțin 23 de minori au fost uciși de forțele de securitate în timpul represiunii împotriva protestelor care au zguduit Iranul în noiembrie anul trecut, potrivit unei anchete a Amnesty International.

Citește și La numai 19 ani și-a ucis iubita deoarece credea că este însărcinată: i-a carbonizat corpul pe un grătar

„Cel puțin 22 de băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani au fost uciși când agenții au tras în demonstranți neînarmați”, spune organizația neguvernamentală internațională implicată în apărarea drepturilor omului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.