Iran: 600 de persoane au murit după ce au băut alcool contrafăcut ca leac împotriva Covid

Cel puțin 600 de persoane au murit în Iran după ce au consumat alcool contrafăcut, cu convingerea că acesta ar ajuta la protejarea împotriva coronavirusului. Purtătorul de cuvânt al sistemului judiciar din Teheran, Gholamhossein Esmaili, a declarat că sunt aproximativ 3 mii de cazuri de otrăvire în diferite provincii ale Republicii Islamice, inclusiv în cele ale lui Fars, Khuzestan și Khorasan Razavi.

Iran: spitalele nu fac față din cauza Coronavirusului: „Oamenii mor pe stradă, se riscă 700 de mii de decese”

Numeroase alte persoane și-au pierdut vederea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.