Iran: “17 spioni instruiti de CIA au fost arestati si condamnati”

Iran: “17 spioni instruiti de CIA au fost arestati si condamnati”

Teheranul a anunțat că a descoprit și a spart o rețea de spionaj legată de CIA în Iran. Au fost deja pronunțate pedeapsele cu moartea împotriva celor șaptesprezece presupuși americani 007. Acest lucru a fost raportat de televiziunea de stat, citând Ministerul Inteligenței, potrivit căruia agenții “au declarat că au primit sarcina de a spiona centrele sensibile ale țării”.

 

“Spionii identificați au lucrat ca antreprenori sau consultanți în centre sensibile, precum și în sectoarele private asociate cu aceste centre”, a declarat un oficial de securitate raportat de agenția oficială de știri IRNA.

 

Același oficial a explicat că “aceste centre au o importanță vitală în diverse domenii, inclusiv în economie, nucleară, militară și tehnologia informației, adăugând că cei 17 presupuși 007 identificați acționau într-o rețea fără ca vreuna din ele să comunice cu cealaltă”

 

Iranul a anunțat în aprilie a fost identificat un grup de 290 de agenți CIA activi în întreaga lume și a informat unele guverne despre schimbul de informații cu Teheran.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Ouale ochiuri sunt crude: isi ucide sotia cu 38 de lovituri de cutit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.