Irak: responsabilul ISIS pentru ”traficul de sclave yazidi”, a fost capturat la Mosul

Irak: responsabilul ISIS pentru ”traficul de sclave yazidi”, a fost capturat la Mosul

Autoritățile irakiene au anunțat astăzi capturarea șefului statului islamic (ISIS) implicat în “comerțul cu sclave Yazid”, care a luat amploare  în vara anului 2014, când jihadiștii au preluat controlul asupra Mosului, al doilea oraș ca mărime din Irakul provocând indignarea comunității internaționale.

 

Într-o declarație dată televiziunii kurdă, Rudaw, poliția guvernatorului din Ninive (a cărei capitală este Mosul) fără a indica detaliile personale, a declarat că “persoana arestată este responsabilă pentru vânzarea și traficul de sclave yazidi”

 

În aceeași declarație poliția dezvăluie că că omul capturat “aparține unei familii jihadiste binecunoscute din zona cartierului Samah” din Mosul și “a lucrat pentru agenția de propagandă ISIS” din Amaq.

 

Te-ar putea interesa și Politia a arestat o tanara, desi era o victima a violurilor: Cassie Pike abuzata de peste 100 de barbati

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.