Irak, rachete lansate pe aeroportul din Bagdad: cel puțin opt morți

Patru rachete au fost lansate în apropierea aeroportului din Bagdad. Ținta a fost centrul antiterorist american-irakian situat în apropiere. Cel puțin 8 persoane au murit, iar multe altele au fost rănite. Una dintre rachetele a explodat într-o zonă de marfă a aeroportului, nu departe de structurile folosite de armata irakiană și de coaliția internațională.

Citește și Un avion militar s-a prăbușit în Sudan: 18 morți printre care și copii

Printre morți se află și un lider al milițiilor șiite paramilitare pro-iraniene.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.