Irak, rachetă în apropierea ambasadei americane la Bagdad

O rachetă s-a prăbușit lângă ambasada Statelor Unite ale Americii, în zona verde a Bagdadului. Mai mult de două duzini de atacuri similare au fost efectuate împotriva așezărilor americane în Irak din octombrie.

Pakistan, atac cu bombă împotriva militarilor: 6 morți și 4 răniți

Cel de astăzi vine la mai puțin de două săptămâni după ce a fost numit în noul guvern, cu scopul de a rupe relațiile cu Washingtonul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.