Irak, protestatarii antiguvernamentali au dat foc consulatului iranian

Irak, protestatarii antiguvernamentali au dat foc consulatului iranian.  Protestatarii anti-guvernamentali au dat foc consulatului iranian din orașul sfânt șiit Najaf, din sudul Irakului, au raportat o ficialii irakieni . Personalul consulatului iranian au reușit să scape pe o  ușă din spate: nu există răniți.

Citește și : O mașină bombă a explodat în nordul Siriei: cel puțin 17 persoane au murit

Începând cu 1 octombrie, țara este în protest  împotriva corupției și lipsei serviciilor din Bagdad și din regiunile sudice șiite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.