Irak, nou raid american: un convoi al milițiilor pro-iraniene a lovit, 6 morți

Irak, nou raid american.  Atacul în noapte  de la nord de Bagdad, liderul grupului Hashed Al Shaabi ar putea fi și el  de asemenea, printre victime

Un nou raid american a lovit un convoi al miliției pro-iraniene la nord de Bagdad, Irak, a informat televiziunea de stat, precizând că numărul morților este de șase, inclusiv Shibl al-Zaydi, comandantul grupării paramilitare Hashed Al Shaabi.

Citește și Așa a murit Soleimani

Alte trei persoane au fost rănite și se află în condiții foarte grave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.