Irak, mass-media: 3 francezi ISIS au fost condamnati la moarte

Irak, mass-media: 3 francezi ISIS au fost condamnati la moarte

Trei francezi au fost condamnați la moarte de o instanță din Irak acuzată că aparținea de ISIS. Cei trei au fost arestați   în luna februarie al acestui an, în Siria. Acest lucru a fost raportat de surse judiciare din Al Jazeera, declarând că aceasta este prima condamnă de acest fel pentru foreign fighter francezi.

 

Cei trei au treizeci de zile pentru a face apel.

Te-ar putea interesa și Șoc la o școală din SUA! O copilă de 7 ani a forțat un coleg să aibe raporturi cu ea în baie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.