Irak: bază militară americană atacată cu rachete

Șapte obuze au căzut pe baza aeriană Balad din Irak, care găzduiește forțele americane, iar cinci soldați irakieni au fost răniți, a raportat postul de televiziune Al Arabiya citând surse militare, potrivit cărora bombele au căzut pe o pistă bazei, care se află la 80 de kilometri de Bagdad.

Aproape toate trupele americane au părăsit baza în ultimele zile, după creșterea crizei cu  Iranul  după uciderea generalului Qassam Soleimani.

Citește și Filipine, vulcanul Taal a explodat: panică lângă Manila, aproximativ 10 mii de persoane evacuate

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.