Irak, bărbați mascați trag în manifestanți: 18 morți

Protestele anti-guvernamentale „colorează” cu sânge în Irak . Unii bărbați cu fațele acoperite au tras în manifestanții din orașul sfânt Karbala, la sud de Bagdad, ucigând 18 oameni, a a nunțat un oficial irakian citând mai mulțimartori.

Un martor citat de Associated Press a declarat că zeci de protestatari se aflau într-un fel de tabără organizată într-o piață a orașului, atunci când au fost împușcați de persoane mascate dintr-o mașină . Martorul a explicat că la fața locului au venit bărbați cu fețele acoperite, îmbrăcați în negru, care au continuat să tragă în protestatari.

Groază și indignare în Mexic: decoperite 42 cadavre într-o groapă comunală

Sute de persoane au fost rănite în atacul din această dimineață, a adăugat oficialul. Protestele populare au  loc zile întregi în centrul și sudul Irakului, locuite în cea mai mare parte de șiti, împotriva prețurilor ridicate, corupției și lipsei serviciilor publice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.