Irak, atac armat împotriva protestatarilor : 12 morți la Bagdad

Irak, sel puțin 12 persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite după ce un grup de milițieni necunoscuți au deschis focul asupra  protestatarilor din Piața Khilani din Bagdad, au raportat  oficialii de securitate și medicii

Citește și Oroarea femeilor din Afganistan: îngenunchiate și biciuite / Video

Atacul a avut loc a doua zi după ce o serie de atacuri prin înjunghiere au provocat 13 răniți în Piața Tahir din capitala irakiană, epicentrul mișcării de protest.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.