Iraide este o fetiță cu handicap, dar joacă tenis, schiază, înoată și ne reamintește că limitele sunt doar în capul nostru

Iraide are doar 11 ani, dar are o forță imensă și nu se descurajează în fața a nimic, nici măcar în fața tristei realități că trebuie să-și ducă viața într-un scaun cu rotile.

Această fetiță are un trecut dramatic . Când era foarte mică, o problemă importantă a coloanei vertebrale a forțat-o să rămână un scaun cu rotile care, de atunci, a devenit tovarășul ei fidel, un fel de „aliat”…

Fetița orfană sau pitica ucigașă? Declarația persoanei acuzată: „Realitatea este diferită de ceea ce s-a spus”

Iraide este în realitate înzestrată cu un curaj extrem și voință de a trăi. Chiar nu se dă înapoi de la nimic (de fapt, ea face mult mai mult decât ceea ce fac în general alți copii de vârsta ei): joacă tenis, merge la schi, face gimnastică, înoată visul ei cel mai mare este acela de a deveni un atlet profesionist, precum și un chirurg cardiovascular.

Iraide a început să înoate la vârsta de 3 ani și, în același timp, a început să schieze. La scurt timp, tenisul s-a alăturat pasiunilor sale iar fata se antrenează în Federația de Tenis din Madrid (FTM) două zile pe săptămână și, din când în când, participă la un campus de o săptămână întreagă.

Sursa: Iraide Rodrighez

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.