Ipoteza guvernului britanic: plan de izolare a celor peste 45 de ani

Un plan de izolare pentru cei peste 45 de ani. Aceasta este ipoteza pe care consilierii științifici ai guvernului britanic au dezvoltat-o pentru a opri un nou val de infecții. Documentele SAGE – Grupul științific consultativ pentru situații de urgență – conform Daily Mail se referă la un plan de izolare a celor peste 45 de ani, considerați expuși riscului.

Inițial, măsura ar fi fost respinsă. Acum, însă, ar fi din nou printre ipotezele care trebuie evaluate, împreună cu o prevedere care ar ridica pragul de vârstă al subiecților care urmează să fie protejați într-un mod special și care, prin urmare, s-ar referi la cei peste 50 de ani.

Citește și O fetiță de șapte ani, internată pentru violență și abuz, i-a rugat pe medici să „o lase să moară”

Aproximativ două treimi din populația Regatului Unit trăiește în casele în care există una sau mai multe persoane cu vârsta de cel puțin 45 de ani. Orice segmentare bazată pe acest criteriu personal ar avea deci un impact asupra multor gospodării “, este un pasaj din procesul-verbal întocmit după reuniunea Sage din 23 iulie.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.