Iohannis: Starea de urgență va fi prelungită cu încă o lună / O echipă de medici şi asistenţi pleacă în Italia

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că stare de urgență va fi prelungită cu încă o lună de zile:  “La începutul săptămânii viitoare voi emite nou decret, prin care stare ade urgență va fi prelungită pentru o luna de zile. Este absolut necesară pentru a tine evoluția epidemiei sub control”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că stare de urgență va fi prelungită cu încă o lună de zile și că va trimite o echipa de 15 medici și 16 asitenți medicali în Italia, în zona Milano. Vor pleca cel târziu mâine.

Rețelele 5G și sănătatea: frica tehnologiei oprește dezvoltarea în Elveția

”România își arată solidaritatea față de alții și pot să vă spun că am decis ca România să trimită o echipă de medici și asistenți medicali în Italia. Ei vor merge acolo în zona Milano. Vor pleca cel târziu mâine. O echipă formată din 11 medici și șase asistenți medicali”, a anunțat Klaus Iohannis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.