Invaziile maimuțelor violente au împins India să construiască prima închisoare din lume pentru maimuțe delincvente

Veștile bizare provin din India, unde a fost înființată pentru prima dată în lume o închisoare pentru maimuțe delincvente . Aceasta este o reacție la invaziile continue ale primatelor violente, care în diverse situații au atacat omul chiar și în centrele locuite. În urmă cu doar câteva zile, știrile au fost raportate despre atacacul clădirii Secretariatului Civil din Punjab de către un grup mare de primati care au urmărit și atacat diverși oficiali ai oficiilor guvernamentale căutând mâncare și apoi degenerează într-o ceartă furioasă pentru a concura pentru o banană.

Citește și VIDEO / Efectul coronavirusului din Thailanda determină maimuțele flămânde la violență

Astfel, India a decis să reacționeze în urma invaziilor prin întemnițarea maimuțelor delincvente într-o închisoare „Centrul de detenție” se află într-un parc natural în apropierea orașului Patiala, în statul Punjab . Parcul menționat anterior este estimat să aibă cel puțin 65.000 de maimuțe sălbatice , iar o mică minoritate dintre ele au atacat recent centrele învecinate. Funcționarii din orașul Punjab au decis atunci că nu există altă alternativă decât să închidă maimuțele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.