Invazie de păianjeni în Marea Britanie: locuitorii trăiesc un adevărat coșmar

Invazie de păianjeni în Marea Britanie

În fiecare toamnă, arahnidele cu opt picioare se strecoară în casele englezilor pentru perioada de reproducere, iar anul acesta pare să fie unul de excepție. Asta din cauza temperaturilor ridicate din vară, combinate cu precipitații abundente, ceea ce înseamnă că există o mulțime de insecte se înghesuie să intre în case.

Entomologii de la Universitatea din Gloucestershire au monitorizat rețele de socializare privind postările oamenilor care se plâng de apariția păianjenilor, și spun că anul acesta sunt mai multe postări decât în ​​aceeași lună de anul trecut.  „Cu siguranță, se pare că oamenii se ”entuziasmează” mult mai devreme în acest an”, a spus profesorul Adam Hart pentru Telegraph .

Italia: un bărbat a ajuns în comă după ce a fost abuzat de angajatorul lui

„Oamenii spun că văd mult mai mulți decât în mod normal”. Aceeași echipă a efectuat un studiu în 2018, care a constatat că timpul cel mai activ pentru păianjeni în timpul sezonului de împerechere este in jurul orei 19.35. Opt din 10 păianjeni sunt masculi în căutare de femele cu care să se împerecheze. Dintre cele 650 de specii de păianjen existenți în Marea Britanie, doar 12 pot fi periculoase pentru oameni, cum ar fi văduvele false, care au crescut ca număr în ultimii ani, în principal în sudul Marii Britanii.

Experții sfătuiesc oamenii să țină geamurile și ușile închise și să nu lase hainele împrăștiate prin casă sau mizerie…păianjenilor le place atât dezordinea cât și murdăria. Ba mai mult pot să-și ia o pisică, nu va ține departe păianjenii dar cu siguranță îi va alunga.

De Ana Moldovan 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.