Invazie de milioane de lacuste in Iran, guvernul acuză sauditii: “Nu le-au oprit” / VIDEO

Invazie de milioane de lacuste in Iran, guvernul acuză sauditii: “Nu le-au oprit” / VIDEO

Este un “război” între Iran și Arabia Saudită privind invazia a aproximativ 20 de milioane de lăcuste, cea mai dezastruoasă invazie din ultimii 40 de ani, pentru care Teheranul a arătat degetul către saudiți: “Ei știau că vin, dar nu au făcut nimic să le oprească “.

 

O înrăutățire a invaziei este așteptată în următoarele săptămâni: dacă situația nu a fi remediată, va fi proclamată o situație de criza. La produse agricole cu risc de 30 de milioane de dolari.

Vorbind de un ”război ” este poate prea mult, dar tensiunea dintre Arabia Saudită și Iran a crescut foarte repede în urma invaziei enorme a lăcustelor care are loc în Teheran și împrejurimile sale. Experții vorbesc chiar despre grupuri de 20 de milioane de insecte care pun serios în pericol agricultura locală.

 

Imaginile provenite din teritoriile afectate, distribuite pe rețelele sociale, sunt impresionante.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Atentie la etichete! O fetita a murit din cauza unei paste de dinti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.