Invazia „peștilor-penis” în California: creatura bizară care a invadat plajele / VIDEO

Invazia „peștilor-penis” în California: creatura bizară care a invadat plajele / VIDEO

În urmă cu câteva zile, o plajă aflată la aproape 50 de mile nord de San Francisco s-a  trezit invadată de o specie de pește numită Urechis unicinctus, o specie foarte particulară de nevertebrate cunoscută frecvent cu numele, foarte indicativ, de „peștele- penis”.

Citește și Una dintre cele mai căutate infractoare românce din Europa, Anca Maria Murg, a fost prinsă în Italia

Vestea a venit de pe Instagram, unde pe pagina revistei Bay Nature au apărut fotografiile acestor creaturi, care de fapt seamănă foarte mult cu sexul masculin. De la lungimea de aproximativ 20 cm, peștele- penis trăiește sub multe straturi de nisip pentru a scăpa de pescăruși. Mai mult, se pare că peștele penis este un adevărat fel de mâncare caracteristic al Coreei de Sud, unde este servit în cele mai bune restaurante de pește, însoțit de un sos de soia și ulei de susan.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.