Inundatiile din Iran fac ravagii: spitalul din Ahvaz a fost evacuat

Inundatiile din Iran fac ravagii: spitalul din Ahvaz a fost evacuat

Autoritățile iraniene au ordonat evacuarea unui spital din Ahvaz, un oraș din sud-vestul Iranului amenințat de inundațiile unui râu. În același timp  țara trebuie să se confrunte cu inundațiile care au provocat 70 de decese, scrie  agenția semi-oficială Isna.

 

“Spitalul Salamat a fost evacuat și toți pacienții au fost transferați” într-o altă unitate “din ordinul autorităților […] din cauza posibilității” ca și clădirea să fie inundată, a scris Isna, citând Meysam Moazi, directorul spitalului Golestan unde au fost admiși pacienții evacuați.

 

Potrivit lui Isna, autoritățile au încercat să blocheze sau să devieze  apele râului Karkhehului, pentru a evita inundațiile orașului Ahvaz, a cărui populație este estimată la 1,3 milioane de locuitori.

Te-ar putea interesa și Sudanul de Sud: 900.000 de oameni fug de un razboi despre care nimeni nu vorbeste

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.