Inundațiile din Indonezia, numărul victimelor este în continuă creștere: 29 de morți

Victimele inundațiilor care au lovit capitala indoneziană Jakarta în ajunul Anului Nou s-a înrăutățit: cel puțin 29 de morți , a raportat agenția de dezastre din Indonezia .

Zeci de mii de oameni au fugit în adăposturi temporare înființate în toată regiunea capitalei – care are în jur de 30 de milioane de locuitori – cu zeci de case avariate de inundațiile care au fost  considerate cele mai devastatoare înregistrate vreodată.

Citește și Irak, rachete lansate pe aeroportul din Bagdad: cel puțin opt morți

Salvatorii au folosit bărci și  plute pentru evacuarea rezidenților blocați în casele lor, inclusiv copii mic și vârstnici. “În unele locuri operațiunea de salvare a fost destul de solicitantă și dificilă. Apa era adâncă cu un curent puternic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.