Inundațiile din Indonezia: numărul morților s-a ridicat la 21 dar s-ar putea să mai crească / VIDEO

Numărul decesul provocate de inundațiilr care a lovit capitala Jakarta a crescut la 21 de morți . O serie de ploi torențiale puternice și intense au provocat numeroase alunecări de teren și avalanșe care au scufundat zone întinse ale megalopolei asiatice, care găzduiește milioane de locuitori, chiar în jurul Revelionului.

Zeci de mii de persoane sunt  au fost obligate să evacueze zonele i majoritatea s-au refugiat în adăposturi temporare înființate de autoritățile locale. Agenția Indoneziană pentru Dezastre a anunțat că numărul victimelor și persoanelor dispărute ar putea crește în orele următoare.

Citește și Liposucție într-o clinică din străinătate pentru a economisi bani: o mamă de 32 de ani rămâne desfigurată

Meteorologii au vorbit despre ploile torențiale extreme  înregistrate vreodată. Se așteaptă și o agravare  a condițiilor meteorologice în următoarele ore.

Nu există pace pentru Indonezia care a fost lovită de un cutremur cu doar o lună mai devreme . Pe 14 noiembrie s-au  înregistrate 8 șocuri seismice, toate cu o magnitudine mai mare de 7 pe scara Richter. Seismele puternice au declanșat avertismentul de tsunami.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.