Inundații fără precedent în Kenya, o sută de morți și mii de familii strămutate VIDEO

Kenya se află în stare de urgență din cauza ploilor abundente și a viiturilor care au măturat vestul țării africane de aproximativ o săptămână. Din păcate, se vorbește despre cel puțin o sută de victime și în jur de 1800 de familii strămutate. Inundațiile din ultimele trei zile au provocat alunecări de teren și au agravat și mai mult situația,  a informat presa locală.

Yemen: rebelii Houthi vânează oamenii infectați de coronavirus cu Kalashnikov

Videoclipul publicat de Daily Star arată deschiderea unui vârtej în albia râului din Kenya, situat în Bomet. În videoclip, apărut pe internet pe 30 aprilie, se vede cum vârtejul înghite tufișurile care se aflau pe malurile cursului de apă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.