Intră în grădiniță și ucide un copil în timp ce doarme: ”Satana mi-a spus să o fac”

„Am putut auzi vocile. Satana mi-a spus să o fac ”. Așa i-a spus anchetatorului Denis Pozdeev , criminalul în vârstă de 36 de ani, când a fost arestat pentru uciderea lui Kiril Savenkov , un băiețel de 6 ani ucis cu câteva ore mai devreme în timp ce dormea în dormitorul grădiniței Skazka. .S-a întâmplat în micul oraș port Naryan-Mar , în regiunea autonomă Nenets, în Rusia .

S-a strecurat în camera în care dormeau toți copiii. Nu a fost oprit de securitate, a ales un copil și i-a tăiat gâtul cu cuțitul . Copilul a murit în brațele unuia dintre educatori chiar înainte de sosirea salvării, în timp ce ceilalți membri ai personalului au încercat să nu lase criminalul să scape în așteptarea poliției.

Kiril ar fi început primul an de școală elementară anul viitor, dacă criminalul său, pilotat de presupusele zvonuri din capul său, nu i-ar fi furat viitorul. Zvonuri care, potrivit mass-media Naryan-Mar, ar semăna mult cu halucinațiile cauzate de un amestec de alcool și droguri .

Spania, în 5 au abuzat de o tânără de 14 ani. Pentru judecători, nu este viol: „A consumat alcool și droguri”

Și chiar dacă anchetatorii Pozdeev au spus că a intrat în azil „din greșeală”, manipulat de modificările stării sale mentale, poliția a găsit în apartamentul său foi cu informații despre acel loc, orarul de dechidere și de închidere a grădiniței și detalii despre copiii care frecventau grădinița.

Acum, procurorul a deschis mai multe dosare împotriva mai multor persoane: uciderea unui copil pentru Pozdeev, neglijență și lipsa criteriilor de siguranță pentru managerii grădiniței Skazka.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.