Intră în casă și violează două tinere care cinau: condamnat 33 de ani mai târziu acum cere să fie eliberat

Legate, bătute și violate în propria casă de un bărbat pe care nu-l mai văzuseră până atunci și care, după o violență brutală, a plecat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, rămânând în libertate mai bine de treizeci de ani. Povestea teribilă plină de violență  vine din Australia, unde au fost nevoie de zeci de ani pentru a aduce maniacul sexual și violatorului în fața justiției. Înarmat cu o pușcă, bărbatul a intrat într-o casă din Melbourne în anii 1980, supunând cele două femei, două prietene care luau cina, la violență sexuală după ce le-a amenințat și le-a  legat. Crima oribilă a rămas nepedepsită zeci de ani și doar datorită examinării ADN s-a ajuns la făptaș.

Chiar și atunci când rezultatul ADN-ului a dus la identitatea bărbatului, pentru redeschiderea anchetei, a fost necesar  alți patru ani și abia la sfârșitul anului 2014 a ajuns rechizitoriul. Sentința  pedeapsei de șapte ani și opt luni de închisoare a fost dată abia anul trecut. Detaliile cazului au fost dezvăluite de Curtea de Apel Victoria, cu ocazia cererii de punere în libertate anticipată , care a fost respinsă de judecători. De fapt, prin avocații săi, bărbatul a susținut că timpul petrecut în spatele gratiilor pentru o altă crimă din Queensland ar fi trebuit considerat un timp redus în noua sa sentință.

Asasinul micuței Daralyn Johnson, a fost prins după de 38 de ani: fetița avea doar 8 ani când a fost violată și ucisă

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, avea 20 de ani la momentul atacului și are antecedente penale foarte lungi. A fost în închisoare pentru alte crime din 1991 până în 2005. A fost închis din nou în Queensland în 2016. În orice caz, omul va avea dreptul la libertatea condiționată peste aproximativ trei ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.