Intră cu SUV-ul în biserică și se oprește în fața altarului: ” Sunt posedat” / VIDEO

Intră cu SUV-ul în biserică și se oprește în fața altarului: ” Sunt posedat”

Povestea incredibilă s-a întâmplat într-o biserică din Sonseca, Spania. Potrivit presei spaniole, protagonistul curiosului accident este un tânăr de 35 de ani, care a intrat brusc în biserica cu mașina  și s-a oprit direct în fața altarului.

Citește și O fetiță de trei ani nesupravegheată iese pe fereastră și merge pe marginea unui zid, la 10 metri înălțime / VIDEO

El ar fi spus poliției că este „posedat” și că singurul loc unde putea fi în siguranță este în fața altarului. Din fericire, la acea vreme în biserică nu se afla nimeni. Poliția a deschis o anchetă privind șuferul ”posedat”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.