Interpol a lansat la nivel global un cod portocaliu de alertă: feriți-vă de vaccinurile contrafăcute

Interpol a avertizat cu privire la un nou val de acțiuni criminale „  falsificarea, furtul și publicitatea ilegală a vaccinurilor anti Covid-19”.

Pandemia reprezintă „o oportunitate fără precedent pentru cei care au un comportament criminal și oportunist”. Interpol a emis un cod portocaliu de  alertă globală pentru agențiile guvernamentale din 194 de state membre pentru a intensifica verificările posibilelor vaccinuri contrafăcute de la organizațiile criminale. Avertismentul se referă atât vaccinurile Covid-19, cât și vaccinurile antigripale contrafăcute vândute online sau personal.

Citește și Covid, Putin: de săptămâna viitoare începe vaccinarea în masă a populației

Prin urmare, Interpol a avertizat asupra unui nou val de acțiuni criminale „în legătură cu falsificarea, furtul și publicitatea ilegală a vaccinurilor anti Covid-19”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.interpol.int/ar/1/1/2020/INTERPOL-warns-of-organized-crime-threat-to-COVID-19-vaccines
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.