Internat din cauza Covid-19, se întoarce acasă și găsește factura spitalului: 840 mii de dolari

Un profesor din Colorado a spus că a primit o factură de peste 840.000 de dolari acasă după ce a stat o perioadă de aproximativ două săptămâni în spital. Rezultat pozitiv la Covid-19, bărbatul a rămas intubat aproximativ 15 zile și apoi a avut nevoie de alte 3 săptămâni de reabilitare într-un centru specializat. „Când am văzut factura, am simțit că leșinăm” , a spus soția.

Un profesor de liceu din Colorado – numele său Robert Dennis – a primit acasă o factură de peste  840.000 de dolari   (840.386,94 pentru a fi mai precis), bani necesari pentru tratamentele primite în timpul spitalizării de coronavirus.

O mamă și-a otrăvit fiul și a ascuns corpul: denunță dispariția lui

Cuplul are o asigurare de sănătate care ar trebui să acopere costurile care în general ar putea ajunge la 1,5 milioane de dolari. Prima factură sosită acasă ar fi plata doar pe săptămânile în care pacientul a rămas intubat, apoi Dennis a avut nevoie de 3 săptămâni de reabilitare într-un centru specializat. Și soția sa a fost pozitivă la coronavirus, dar într-o formă mai ușoară dar a trebuit să apeleze la tratament tot în spital. Cuplul din Colorado nu ar trebui să plătească contul copleșitor, deoarece ar putea profita de acoperirea garantată de o lege din Colorado.

În plus, spitalele care au primit fonduri prin Legea Cares, un pachet aprobat de Congres în martie, nu ar trebui să trimită facturi pacienților. „Este înfricoșător să vezi acest număr”, a adăugat Suzanne.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.