Inseparabilii: un bărbat cu cancer și câinele său a murit la o oră distanță unul de altul

Există legături puternice, iar apoi există inseparabilii, precum prietenia într-un veteran al Forțelor Aeriene și câinele său numit Gunner care au fost  inseparabili până la moartea lor. Credinciosul Labrador al domnului Daniel Hove, de fapt, a murit la o oră distanță de moartea bărbatului care a suferit de cancer la pancreas. Când a descoperit boala în  în 2011, din acel moment Gunner nu și-a părăsit niciodată iubitul stăpân. A fost cu el atât în ​​timpul ședințelor de chimioterapie, cât și în timpul numeroaselor vizite medicale. Un alt fusese așezat lângă patul lui Daniel, astfel încât Gunner să poată rămâne cu el chiar noaptea și să-i monitorizeze starea de sănătate.

Cei doi au împărtășit o prietenie frumoasă până în ultimele clipe din viața lor. Există numeroase fotografii ale familie care îi înfățișează împreună, mărturisind legătura lor extraordinară. Multe dintre aceste fotografii îl arată pe Gunner întins pe pat lângă Daniel, în ultimele zile ale bolii.

„Astăzi este ultimul chimio”: fericit că a învins cancerul scrie această frază pe geamul din spate al mașinii pentru a anunța pe toată lumea

„Au fost cei mai buni prieteni până la sfârșit. Au mers peste tot împreună “, spune fiicei lui Daniel, Heather Nicoletti. Prietenia lor a fost atât de puternică, încât niciunul din familie nu a fost surprins când Gunner a început să sufere imediat ce condițiile lui Daniel s-au agravat.

„Când tatăl meu tremura, câinele tremura și el. Dacă tatăl meu era neliniștit, câinele era neliniștit ” explică femeia. Heather a recunoscut că a fost ușurată că tatăl ei nu a trebuit să-și ia adio  de la Gunner și l-a văzut în viață lângă el înainte de a muri. „Știam că vor pleca împreună. Gunner nu ar putea trăi fără tatăl meu și a ales să i se alăture ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.