Înșelătorie mizerabilă! A mințit pe toată lumea că are cancer, a strâns banii și a plecat în ..vacanță

Înșelătorie mizerabilă!

O femeie din Australia a petrecut 3 luni în spatele gratiilor, după ce și-a mințit familia și prietenii că suferă de cancer în stadiu terminal pentru a obține bani. Hanna Dickenson, în vârstă de 24 de ani, a primit suma de 42.000 de dolari, după ce le-a spus părinților că are nevoie de tratament medical peste hotare.

Povestea tristă din spatele fotografiei cu băiețelul care își poartă cațelușul în geantă

Părinții ei au primit mare parte din bani din donații de la prietenii lor, iar tânăra i-a cheltuit o în concedii. Acestă farsă cu adevărat mizerabilă a fost descoperită chiar de unul dintre donatorii săi, care a observat pe pagina ei de Facebook, prea multe fotografii făcute în mai multe colțuri ale lumii…

Judecătorii au numit această înselătorie ”mizerabilă”.

În fața instanței, tânăra a pledat vinovată în fața a 7 acuzații de obținere de bunuri prin înșelăciune.

”Dorința oamenilor de a ajuta și încrederea socială a fost încălcată. Acești oameni au muncit din greu și au dat din buzunarele lor”, a spus un judecător.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.