Însărcinată, se aruncă din mașina pentru a se salva de atacatorul ei, naște și moare la scurt timp

Însărcinată, se aruncă din mașina pentru a se salva de atacatorul ei, naște și moare la scurt timp

Helena Broadbent, o tânără de 32 de ani din Melbourne, mamă de doi ani și însărcinată cu al treilea copil  a încercat cu disperare să-și salveze viața când a realizat că un bărbat s-a  urcat în mașină, cu intenția de a o răni. Femeia a sărit din mașină rănindu-se grav.

Și-a strangulat iubita, a dezbrăcat-o și a aruncat cadavrul în grădină

Potrivit Daily Mail , la scurt timp după ce s-a aruncat din mașina în mers, Helena Broadbent a născut copilul printr-o operație de cazariană. Medicii și-au dat seama de gravitatea rănilor suferite de femeie și au făcut totul pentru a-i salva viața. Din păcate, însă, unele răni s-au dovedit a fi fatale, iar mama nu a supraviețuit.

Conform declarației unui vecin, un bărbat în vârstă de 35 de ani , agresorul care era un cunoscut a celor doi soți, a ieșit din casa lor zbierând și trântind ușa. La scurt timp după aceea, s-au auzit și strigătele femeii însărcinate care s-a urcat în mașină. Cu toate acestea, cercetările poliției sunt în curs pentru a clarifica dinamica faptelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.