Însărcinată la 14 ani se gândește deja la al doilea copil: „Poate, dar peste zece ani”

Darya Sudnishnikova așteaptă cu nerăbdare să nască un al doilea copil cu iubitul ei. Toată lumea știe acum povestea acestei fete din Rusia, care a rămas însărcinată când avea doar 13 ani (acum are 14 ani ). Darya spusese lumii întregi că tatăl copilului este iubitul ei în vârstă de 10 ani, Ivan. O veste șocantă, care a făcut ecou în toată lumea.

Dar, după cum se știe acum, realitatea era alta. În urma întrebărilor multor oameni de știință care se îndoiau de versiunea lui Darya, în final, fetița a mărturisit că a fost abuzată de „un bărbat foarte gras”, care se presupune că ar fi tatăl biologic al fetiței. Odată ce se va naște copilul , se va face un test ADN pentru a permite poliției să scoată adevărul la lumină și să descopere adevăratul violator, relatează Daily Star Online.

Însărcinată la 13 ani: „Tatăl copilului are 10 ani”, apoi mărturisește:”Am fost violată”

Săptămâna trecută în urma unor complicații privind sarcina Darya a fost dusă de urgență la spital. Medicii se temeau că bebelușul se va naște la 31 de săptămâni, dar din fericire nu a fost nimic grav.

„Planifici un al doilea copil?”, A întrebat un fan pe Instagram. Darya nu exclude această ipoteză: „Poate în viitor, când copilul meu va avea 10 ani”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.