Însărcinată fără a avea un raport intim. Povestea incredibilă unei americane de 19 ani, însărcinată, dar virgină

Însărcinată fără a avea un raport intim.  Samantha Lynn Isabel, poreclită „fecioara Maria” de către prieteni și rude, a publicat un videoclip pe TikTok în care spune povestea ei absurdă: a rămas însărcinată fără să fi avut relații sexuale complecte

O poveste bizară, cea a Samanthei Lynn Isabel, americanca de 19 ani care pe profilul ei TikTok a publicat videoclipuri în care povestește cum a rămas însărcinată fără să fi avut vreodată relații complete. Acest lucru a fost confirmat de iubitul ei, cu care adolescenta a spus că a avut doar „preliminarii”.

În unele videoclipuri, adolescenta a povestit că a început să aibă unele simptome ale sarcinii, cum ar fi crampe și absența ciclului menstrual. Apoi a decis să meargă la medicul său pentru un control în urma căruia a venit și confirmarea  că Samantha era însărcinată. Nefiind convinsă de rezultat, fata a decis să facă testul de 6 ori și toate au   dat rezultate pozitive.

O fetiță de 3 ani s-a închis în mașină cu sora ei de 15 luni în timp ce mama lor trage un pui de somn: poliția a găsit-o moartă

“Am citit că poți rămâne însărcinată în timpul preliminariilor”, a explicat Samantha într-un videoclip TikTok care a fost vizionat de peste 1,4 milioane de ori. Dar adevărata întrebare este:

”Este posibil să rămâi însărcinată fără să ai raporturi sexuale complecte?” Deși rar, răspunsul este da.

Fata a fost intervievată de BuzzFeed, care a decis să o contacteze pe ginecologul Jennifer Lincon pentru clarificare. În interviu, medicul a spus: „Sperma trebuie să intre într-un vagin pentru ca să apară sarcina”, a spus dr. Lincoln pentru BuzzFeed. „Nu contează cum l-ai pus acolo – fie că este vorba despre penis, deget, inseminare artificială etc. – dar, odată ajuns acolo, poate călători prin colul uterin până la uter și se poate întâlni cu un ovul în trompele uterine și îl fertilizează “.

Samantha Lynn a încărcat povestea videoclipului pe TikTok cu titlul: „Și așa am un fiu în vârstă de cinci ani”. O poveste care, oricât de bizară ar fi, a avut cel puțin un final fericit: de atunci Samantha și iubitul ei au avut un al doilea copil și sunt încă împreună.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.