Însărcinată cu o divintate? O femeie indoneziană a spus că a rămas însărcinată cu o oră înainte de a naște

O femeie indoneziană susține că a rămas însărcinată cu băiatul ei cu o oră înainte de-l naște.  Heni Nuraeni, 28 de ani, din Tasikmalaya, o zonă din vestul Java, a declarat că a rămas însărcinată cu o oră înainte de a naște.

Potrivit The Mirror femea ar fi povestosti că: „La început, când eram acasă, nu simțeam  nimic ciudat. Apoi am simțit că ceva se mișcă pe partea dreaptă a burtei și m-au dus în casa tatălui meu. Am avut crampe și într-o oră am sunat o moașă și am născut ”.

Femeia spune că a avut ciclu regulat în toate  cele nouă luni și chiar cu puțin timp înainte de a naște. Prin urmare, considera că este imposibil să să fie însprcinată. Femeia mai are alți doi copii.

O tânără de 17 ani a murit din cauza infectării voluntare cu Sars-CoV-2

Potrivit femeii, aceasta este o minune Dumnezeiască, provocând astfel mai multe controverse pe social media.

Moașa spitalului Hasan Sadikin de la Bandung, Dr. Ruswana Anwar, spune că o femeie din 25.000 nu-și dau seama că sunt însărcinate. Aceste fenomen este cunoscut sub numele de “sarcină criptică”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.