Înmormântarea unui bărbat care s-a sinucis s-a încheiat într-un ciocnire cu poliția: ”Nu ați mișcat un deget !”

Înmormântarea unui bărbat care s-a sinucis s-a încheiat într-un ciocnire cu poliția: ”Nu ați mișcat un deget !”

Sloganuri împotriva poliției, atacuri cu pietre și cu bolovani, un camion distrus și patru mașini avariate. Acesta bilanțul unui scandal care s-a produs acum două zile în Mumbai , India, în timpul unei înmormântări în care un bărbat de 44 de ani care s-a sinucis aruncându-se sub un tren. 33 de persoane au fost arestate și alte 200 de acuzate de  violență împotriva agenților.

Ucisă cu brutalitate la 3 ani, un bărbat și o femeie bănuiți că i-ar fi luat viața micuței Kamille

Bărbatul, Pancharam Rithadiya , înainte de a-și lua viața, a acuzat întotdeauna Poliția că nu a mișcat un deget pentru a-i găsi fiica adolescentă care dispăruse cu câteva zile în umră . Procesiunea funerară care a însoțea sicriul a izbucnit după ce rudele și prietenii au început să strige lozinci împotriva poliției.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.