Înjunghiată în spate de cea mai bună prietenă: era geloasă pe iubitul ei

Victima Eve Hewitson-Cross  în vârstă de 19 ani, a fost înjunghiată  în spate de ceea ce credea că este cea mai bună prietenă a ei, dar care de fapt ascundea o gelozie care a împins-o să ia un cuțit și să o rănească.

Faptele datează de acum doi ani, dar acum fata voia să arate fotografii cu rănile sale, explicând că fosta ei prietenă a lovit-o pentru că vrea să-i fure iubitul. Rănile au fost foarte adânci, au atins coloana vertebrală și a fost în pericol de a-și pierde viața. Astăzi adolescenta suferă de stres post-traumatic care a forțat-o să renunțe la facultate, după cum relatează presa locală.

Profeția unui medic cu premiul Nobel: ”Nu va exista un al doilea val de epidemie”

După numai 2 ani de închisoare, fosta ei prietenă a ieșit din închisoare, având în vedere vârsta fragedă și situația de urgență legată de covid, după cum raportează Mirror. Atacatoarea a primit un ordin de reabilitare de doi ani, un ordin de restricție de zece ani, va fi  supusă supravegherii poliției, supraveghere de 25 de ore pe săptămână și va trebui să finalizeze un program legat de utilizarea armelor albe.

În momentul atacului se pare că era în abstinență de ketamină, iar judecătorul a evaluat-o ca o atenuare a atacului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.