Îngrozitor, a găsit în sicriu două păpuși în loc de gemenii nou născuți: femeia mințise privind sarcina

Un bărbat fost șocat după ce a găsit două păpuși în sicriu în loc de copiii gemeni care muriseră imediat după naștere…Dar ceea ce bărbatul denunțase ca fiind un furt macabru de cadavre sau chiar o răpire a copiilor s-a dovedit a fi o înscenare a soției sale care se prefăcuse a fi însărcinată. Povestea singulară vine din Rusia unde, după ce a declanșat un scandal național cu privire la o posibilă răpăire de copii, s-a încheiat cu un raport psihiatric a presupusei mame.

Totul a început când în momentul îngropării sicriului cu copiii, bărbatul a descoperit că înăuntru erau doar păpuși.

Daud Daudov a denunțat totul atât public, cât și poliției, declanșând o anchetă și stârnind indignarea generală. Tânărul de 33 de ani a speculat că cei doi presupuși gemeni ar fi putut fi victime ale unei bande criminale de adopție ilegală de copii, dar, din păcate, el a fost și mai șocat când anchetatorii i-au spus că soția sa a inventat totul, inclusiv sarcina: de fapt, copiii nu au murit pentru că nu s-au născut niciodată.

Citește și O mamă și-a sufocat fiul autist obligându-l să înghită bucăți de burete: avea doar 10 ani

După cum a explicat guvernatorul teritoriului Stavropol, Vladimir Vladimirov, poliția a verificat spitalul în care femeia a susținut că a născut și unde în realitate nimeni nu ar fi văzut-o vreodată. S-a dovedit că doamna mințise pentru a-i face pe plac soțului . Câteva luni înainte, femeia făcuse un test de sarcină care ieșise pozitiv, dar mai târziu, a descoperit că nu era însărcinată. În acest moment, femeia a născocit povestea macabră.

Potrivit anchetelor poliției, femeia a închiriat un apartament lângă spital și s-a stabilit acolo, spunându-le rudelor că se află într-un centru medical. Apoi a cumpărat două păpuși de la cel mai apropiat magazin. Când s-a apropiat așa-zisă ziua externării din spital, femeia a decis să simuleze moartea copiilor. A sunat la un taxi și a plecat acasă pentru a le povesti rudelor și familiei despre moartea copiilor săi.

Pusă în fața probelor adunate de anchetatori, femeia în cele din urmă a mărturisit tot.

Sursa Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.