Îngrijorarea lui Putin: „Situația se înrăutățește și infecțiile cu Covid-19 cresc”

Îngrijorarea lui Putin: „Situația se înrăutățește și infecțiile cu Covid-19 cresc”

În cele din urmă, chiar țarul a recunoscut-o chiar dacă, comparativ cu Italia sau Statele Unite, numerele (dacă sunt adevărate) sunt destul de rezonabile: “Situația coronavirusului din Rusia se schimbă în fiecare zi și nu în bine, infecțiile cresc.”

Rusia, coadă de ambulanțe: la Moscova a explodat epidemia de Coronavirus VIDEO

Așadar, președintele rus, Vladimir Putin, citat de agenția de știri Ria Novosti,  în cadrul unei întâlniri cu privire la videoconferința cu privire la situația sanitar-epidemiologică din țară. “Săptămânile următoare vor fi în mare măsură decisive. Toate acțiunile autorităților ar trebui să fie structurate luând în considerare toți factorii”, a adăugat președintele.
La întâlnire au participat și vicepreședintele, Tatyana Golikova, și primarul Moscovei, Serghei Sobyanin.

În Rusia, au fost înregistrate 18.328 de cazuri de Covid-19, aproape 1.500 considerați vindecați și 148 de morți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.