Înghițit și scuipat afară de o balenă. Momentele trăite de un fotograf

”Nu am avut timp să simt nicio emoție, nici măcar teamă”, a spus Rainer Schimpf, 51 de ani, un fotograf pasionat al abisurilor.

Balena l-a înghițit și după aceea l-a scuipat afară. Rainer Schimpf a trăit în aventura biblică, în afara Portului Elizabeth din Africa de Sud. Scafandrul de 51 de ani, care este directorul unui  filmului subacvatic, se afla cu un grup de prieteni din apele cristline din Oceanul Indian. Scopul lui a fost să urmărească și să filmeze o colonie de sardine. Omul dorea să se asigure că fotografia era perfectă, când ceva a început să miște apele într-un vortex mare: era o balenă. Cu gura larg deschisă l-a apucat de cap pe Rainer.

 

„N-am avut timp pentru a testa orice emotie și nici frică. Mi-am ținut respirația pentru că am știut că că mă va scuipa afară,  într-un colț de ocean.”

”La un mment dat am simțit o presiune mare în abdomen și atunci balena și-a dat seama că agrșit momeala. A deschis larg fălcile și m-a aruncat afară împreună cu o tonă de apă”

 

Scena șocantă a fost văzută de soția lui care era la bordul unei bărci. Atunci când Rainer și-a dat seama că este viu și nevătămat, ajuns la bprdul bărcii, s-a aruncat înapoi în apă pentru a documenta mai mult ceea ce i se întâmplase.

”Într-un moment ești, în cealaltă clipă poți să nu mai fii” , a declarat fotograful..

Acest tip de balenă are o lungime de 11 metri și se hrănește cu creveți, crabi, hering, macrou și nu cu oameni.

rainer 1

Un adevărat miracol…

Te-r putea interesa și Și-a drogat partenera pentru a abuza de fiica acesteia de 12 ani. Pedofilul condamnat la 32 de ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.