Înfuriat că a fost înșelat un bărbat a sunat la poliție: ”Mi-au vândut zahăr în loc de cocaină”

”Mi-au vândut zahăr în loc de cocaină”

Un apel telefonic care trece peste limita imaginației, dar s-a întâmplat cu adevărat.

Poliția din districtul Craigavon ​​din orașul Lurgan (Irlanda de Nord) a avut un apel telefonic din partea unui bărbat care dorea să denunțe un fapt bizar: ”Am fost înșelat. După ce am cumpărat câteva doze de cocaină, am descoperit că de fapt era zahăr ”

Acest apel telefonic a fost scris pe pagina de Facebook Craigavon ​​Police, unde a descris întreaga conversație telefonică.  Omul a chemat poliția, susținând că a plătit mai mult de 200 de lire sterline (aproximativ 240 de euro) pentru unele doze de cocaină, dar a descoperit că era zahăr .

Un copil a căzut într-o fântână acum patru zile: cursa împotriva timpului pentru a-l salva

Povestea poliției din orașul irlandez de nord nu este lipsită de ironie. În postare, de fapt se poate citi : “Ciudat, omul nu a vrut să prezinte o plângere formală. Am spus deja și vom repeta mereu că dealerii de droguri sunt interesați doar să-și umple buzunarele “.

Și din nou: “Un vânzător de droguri necinstit? Unde vom ajunge? ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.