Influencer plange disperata: ”Mi-au inchis contul, nu vreau sa lucrez” / VIDEO

Influencer plange disperata: ”Mi-au inchis contul, nu vreau sa lucrez” / VIDEO

Cum reacționează un influencer sau un pseudo-tip când îi este eliminat contul Instagram? Foarte rău. Cel puțin să potrivit  videoclip-ului postat pe YouTube de către englezoaica Jessy Taylor,   plânge disperată deoarece, contul său Instagram a fost eliminat și nu-și poate închipui că ar trebuie să-și găsească un loc de muncă normal.

 

“Redați-mi  contul meu de Instagram, este prea dureros”, spune tânăra femeie suspinând.  “Nu sunt nimic fără ai mei followers , sunt un nimic!”

În videoclip, tânăra de 21 de ani explică faptul că s-a mutat în Los Angeles pentru a evita perspectiva unui loc de muncă adevărat.

 

“Sunt în Los Angeles pentru asta. Sunt în Los Angeles pentru că vreau să fiu pe Instagram, continuă fată, care pretinde că nu este calificată pentru niciun loc de muncă și că are doar o experiență într-un McDonald’s și ca “prostituată”.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Decide sa-si paraseasca amantul si sa se intoarca la sotul ei: ucisa cu lovituri de ciocan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.